S ponosom pričenjamo s čiščenjem v UKC Maribor

Z veseljem sporočamo, da smo z današnjim dnem pričeli s čiščenjem ene največjih zdravstvenih ustanov v Sloveniji – Univerzitetnega kliničnega centra Maribor. Čas pandemije je bil dokaz, da čiščenje, še posebej  bolnišničnih prostorov, potrebuje in zahteva zanesljive in strokovno usposobljene partnerje. V skupini Aktiva smo ponosni na bogate, večdesetletne izkušnje, ki jih imamo na področju čiščenja v ustanovah, ki spadajo v najzahtevnejši segment standardov higiene, kot so: Univerzitetni klinični center Ljubljana, Splošna bolnišnica Dr. Jožeta Potrča Ptuj in Splošna bolnišnica Jesenice. Sistem vodenja kakovosti in skrb za okolje sta v bolnišničnem okolju še kako pomembna. Standardizirani postopki zagotavljajo učinkovit pregled nad izvedenimi storitvami tako na področju kakovosti kot tudi ravnanja z okoljem.

S čiščenjem oz. splošno higieno ter usmerjenim razkuževanjem kontaktnih površin in higiensko visoko zahtevnih prostorov skrbimo za varno okolje bolnikov, obiskovalcev in osebja. Čiščenje prostorov v dejavnosti zdravstva izvajamo na podlagi skrbno določene tehnologije in postopkov ter z uporabo za to dejavnost prilagojene sodobne opreme. Nadzor izvajamo s strokovno usposobljenim kadrom, ki ima izkušnje čiščenja v zdravstveni dejavnosti. Zaposlenim zagotavljamo ustrezna izobraževanja in redna usposabljanja, ki vključujejo posebnosti v zdravstvu.

Ob tem se zahvaljujemo vsem zaposlenim, ki so in še sodelujejo pri tem projektu. Hkrati izrekamo tudi dobrodošlico vsem novo zaposlenim, ki so se nam pridružili. Skupaj se bomo trudili in zagotavljali stabilno ter varno okolje za vse, ki se srečujejo v bolnišničnem okolju.

Deli objavo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja