Aktiva skupina je prejemnik Certifikata ISO 27001: 2013

 

S ponosom sporočamo, da smo v začetku leta, prvi med varnostnimi službami, prejeli certifikat 27001:2013, ki dokazuje in zagotavlja, da svoje procese izvajamo v skladu z mednarodnimi standardi.

Certifikat ISO 27001 je na področju varovanja informacij, med najbolj prepoznavnimi  mednarodnimi standardi, ki s posodobitvami pomaga celostno upravljati z varovanjem informacijskih dobrin. Njegova uporaba organizacijam omogoča upravljanje varnosti premoženja, kot so finančne informacije, intelektualna lastnina, podatki o zaposlenih ali informacije, ki nam jih zaupajo tretje osebe.

S pridobitvijo certifikata pristopamo k varovanju informacij, ki so ena najdragocenejših sredstev, saj nam pomagajo pri mnogih poslovnih procesih.

Certifikat prinaša številne koristi, med katerimi so najpomembnejše:

  • prepoznavanje in zmanjšanje varnostnih tveganj na želeno raven (vzpostavitev zanesljivega nadzora nad informacijskimi sredstvi in informacijami v celotnem podjetju),
  • povečanje zaupanja kupcev in zaposlenih (večja zaupnost pri medsebojno izmenjanih informacijah in zmanjšanje varnostnih incidentov),
  • obvladovanje procesov varovanja informacij,
  • povečanje ozaveščenost vseh deležnikov glede varovanja informacij.

V skupini Aktiva smo tako ob bok certifikatoma ISO 9001 in ISO 14001 ter certifikatu Družini prijazno podjetje postavili tudi ISO 27001.

S prejemom certifikatov in doseganjem najvišje kakovosti dokazujemo nam in vam zavezo k odličnosti.

Deli objavo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja