Naš zaposleni – MARKO GLUŠAC – je varnostnik leta 2021!

Iskreno čestitamo našemu sodelavcu Marku za prejeto priznanje Varnostnik leta 2021, ki ga vsako leto podeli Inštitut za varnostno kulturo (IVK).

Priznanje je prejel za dolgoletno predanost poklicu in uspešno delo na področju zasebnega varovanja. Podeljeno je bilo na 6. Dnevih nacionalne varnosti, ki so potekali 11. in 12.10.2022, v dvorani Državnega sveta.

Dogodek Dnevi nacionalne varnosti je namenjen informiranju in ozaveščanju javnosti o vidikih in pomenu varnostni v sodobni družbi ter povezovanju različnih institucij in strokovnjakov na področju obrambe, varnosti ter zaščiti in reševanju v naši državi. Organizira ga IVK v sodelovanju s Fakulteto za varnostne vede Univerze v Mariboru in Fakulteto za družbene vede Univerze v Ljubljani.

Poleg kategorije varnostnik leta izberejo tudi najboljšega policista, vojaka, prostovoljno gasilsko društvo in reševalca. Čestitamo vsem prejemnikom priznanj in se jim zahvaljujemo za vsakodnevni prispevek k naši varnosti.

Našemu Marku še enkrat iskrene čestitke za predanost poklicu in visoko strokovnost. Veseli smo, da je del našega kolektiva. Ob tej priložnosti smo Marka povprašali kaj mu ta naziv pomeni in kakšni so občutki?

῞Najprej sem bil v šoku, temu pa je sledil nadvse dober občutek, ponosen sem, da sem prejel naziv Varnostnik leta 2021 in da sem lahko del odličnega kolektiva, Aktive Varovanje.

V družbi Aktiva varovanje skrbimo za izvajanje celovitih storitev na področju zasebnega varovanja, varstvenega inženiringa in izobraževanja ter usposabljanja varnostnega osebja z lastnim izobraževalnim centrom.

Naš cilj je aktivno prispevati k dvigu prepoznavanja vrednosti poklicev na področju varovanja.

Prejeto priznanje je dokaz, kako pomembna je varnost in veseli nas, da je bil prepoznan trud in talent za dobro opravljeno delo. 

Deli objavo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja