E-izobraževanje zaposlenih

V Aktiva skupini z uvajanjem portala sledimo inovacijam in  z e-izobraževanji stopamo korak naprej. Prek našega novega portala nudimo izvedbo teoretičnega dela usposabljanj s področja:

 • Varstvo pred požarom
 • Varnost in zdravje pri delu
Podjetja so po zakonu zavezana, da upoštevajo zakonodajo na področju varstva pred požarom in varnosti ter zdravja pri delu! Spodaj si lahko preberete več o zakonodaji, ki ureja to področje:
 • Zakona o varstvu pred požarom (Uradni list RS, št. 3/07, 9/11, 83/12),
 • Zakona o varnosti in zdravju pri  delu  (ZVZD-1) (Uradni list RS, št. 43/11),
 • Internih aktov delodajalca (požarnega reda in  izjave o varnosti z oceno tveganja).
 • Pravilnik o usposabljanju in pooblastilih za izvajanje ukrepov varstva pred požarom (Uradni list RS, št. 32/11, 61/2011)

Kandidatom na hiter in enostaven način nudimo dostop do učne snovi, ki jo podpremo s praktičnimi napotki in preizkusom znanja, katerega rezultat je znan takoj. Učni portal je zagotovo priložnost za samostojno in poglobljeno pridobivanje dodatnih znanj na različnih področjih, ki je prilagojeno podjetjem in zaposlenim iz različnih dejavnosti.

  Kako vam lahko pomagamo?

  Prednosti e-izobraževanj za podjetja in zaposlene:

  1. Prihranite čas

  Krajevno in časovno se prilagodimo vam in vašim zaposlenim, saj je izvedba mogoča kjerkoli in kadarkoli, zato usklajevanje terminov z vašimi zaposlenimi ni več potrebno.

  Veliko strank se na spletno izobraževanje prijavi zaradi njegove prilagodljivosti. Učenje tako rekoč od koder koli in kadarkoli vam in vaši ekipi omogoča, da si lahko izobraževanja pogledajo prek spleta in zato ni potrebno usklajevanje skupine ljudi in srečanje v živo. S spletnim izobraževanjem lahko k nalogam pristopite od koder koli želite – naj bo to iz vaše kuhinje ali dnevne sobe, pisarne, kavarne, itd. Medtem, ko imajo nekateri raje ogled izobraževanj v tradicionalnem razrednem okolju, bodo drugi morda raje gledali izobraževanja v udobnem okolju po lastni izbiri. 

  Namig: Če boste spletna izobraževanje koristili od doma, ustvarite namenski prostor za učenje – naj bo to soba ali miza – da boste lažje pričeli z učenjem, ko pride čas za usposabljanje.

  2. Pridobite tehnične veščine

  Prednost spletnega izobraževanja so tudi pridobljene tehnične veščine, ki vam bodo koristile tako na delovnem mestu kot tudi izven njega. Naučili se boste npr. kako pogasiti požar, kdaj ukrepati in kako ukrepati, kakšno je zdravo delovno okolje in kaj lahko zato storite sami. 

  3. Bolj trajnostna možnost

  Iz več razlogov so spletna izobraževanja okolju prijazna možnost. Ne porabljate goriva, tudi parkirnine vam ni potrebno plačevati, torej vam s spletnimi izobraževanji ne bo potrebno skrbeti za dodatne stroške ali stroške prevoza.  Poleg tega pa niste odvisni od tiskanega gradiva za dokončanje preverjanj znanj.

  Kako poteka izvedba  spletnih izobraževanj?

  Izvedba izobraževanj poteka popolnoma enostavno. Spletna izobraževanja ponujajo udeležencem dostop prek spleta prek računalnika, prenosnih mobilnih naprav kot je telefon, pametna tablica ipd.

  Udeležencem ob prijavi na izobraževanje po elektronski pošti posredujemo podatke za aktivacijo uporabniškega računa.

  Po uspešni prijavi se na uvodni strani prikažejo vsa izobraževanja, na katera je udeleženec prijavljen, podan pa je tudi skrajni rok, do kdaj je potrebno izobraževanje opraviti in zaključiti. 

  Portal udeleženca vodi skozi celoten postopek izvedbe izobraževanj, ki je sestavljeno iz vsebine in na koncu reševanja zaključnega testa, katerega rezultati so znani takoj.

  Udeleženec na koncu prejme informacijo o uspešnosti opravljenega izobraževanja.

  Na koncu je dodana tudi kratka anketa, kjer boste lahko podali svoje mnenje o tem kako vam je bil celoten proces naših e-izobraževanj všeč.  Veseli bomo komentarjev in predlogov, saj lahko le na ta način izboljšamo uporabniško izkušnjo.

  Vsebine usposabljanj na portalu redno posodabljamo, dodajamo nove in aktualne vsebine. Vsa usposabljanja so dostopna na naši spletni strani, kjer bodo tudi objavljeni vsi redni termini usposabljanj.

  Kako prijaviti zaposlene na e-izobraževanje?

  Vse, kar potrebujete je, da kliknete na spodnjo povezavo in stopite v kontakt z našo oddelkom za izobraževanja. Prijazni svetovalci vam bodo pripravili vam prilagojeno ponudbo s področja e-izobraževanja varstva pred požarom ter varstva in zdravja pri delu.

  V Aktiva varovanje smo specializirani za naslednja delovna področja in poslovne sektorje:

  • Varstvo pred požarom
  • Varnost in zdravje pri delu – splošni del
  • Varnost in zdravje pri delu – dejavnost čiščenja
  • Varnost in zdravje pri delu – industrija in tehnika
  • Varnost in zdravje pri delu – upravljanje poslovno stanovanjskih objektov
  • Varnost in zdravje pri delu – administracija
  • Varnost in zdravje pri delu – vzgoja in izobraževanje
  • Varnost in zdravje pri delu – zdravstvo
  • Varnost in zdravje pri delu – živilska stroka

  Za termine prilagojene potrebam naročnikov se dogovarjamo neposredno in sproti, skladno z vašimi potrebami.

  Želite prijaviti svoje zaposlene? S klikom na gumb pridobite ponudbo.

  Deli objavo